top of page

Dichte trap renovatie

Bij een dichte trap kunt u de uitstraling geven die u maar wil, door onze vele keuze in verschillende soorten decors weet u zeker dat u bij ons aan het goede adres bent. Van een modern strak betonlook tot een elegante houtsoort look het is allemaal mogelijk. Voor inspiratie en de mogelijkheden kunt u ook een kijkje nemen in onze galerij waar verschillende mogelijkheden te zien zijn.

thumbnail_IMG_9489-2.jpg

Bij een dichte trap dragen wij er zorg voor dat alles naadloos aansluit op uw interieur. Wij van DeBear traprenovatie vinden het dan ook belangrijk dat een traprenovatie dan ook tot in de puntjes is afgewerkt. Wij monteren bij elke trede een onderlat in de zelfde kleur van de trede, zodat u niet als u van beneden naar boven kijkt tegen een stuk oude trap aankijkt of met schoonmaken blijft hangen aan splinters van een onderste trede die niet is afgewerkt.

image-20.png

De afwerking is juist datgene waarin wij ons willen onderscheiden van andere. Wij gaan voor kwaliteit als het gaat om traprenovatie. Wij onderscheiden hierin ons ook met afkitten van uw trap, wanneer u een wit stootbord heeft en een betonlook trede zullen wij dus met 2 verschillende soorten kit werken om alles tot het uiterste in elkaar te laten overlopen.

bottom of page