top of page

Eiken Traprenovatie

Wij leveren ook trappen met Eiken tredes. Voor de tredes gebruiken wij teak olie van Rubio Monocoat deze olie bestaat uit 2 componenten en zorgt hierdoor voor een extra sterke beschermlaag.

 

Het grote voordeel van traprenovatie is dat je op deze manier elke gewenste bewerking op je nieuwe overzettrede los kunt laten. Olien, kleuren, een anti-slip profiel erop, alles kan.

image-57.png

De eikenhouten overzettrede worden vooraf in onze werkplaats in de door u gekozen kleur geolied. Op de dag van plaatsing is de olielaag dus volledigheid uitgehard en opgedroogd. Uiteraard fijn voor de klant, want zo kunt u de trap aan het einde van de montage gewoon gebruiken.

 

Doordat deze olie gemengd wordt met een tweede component, een verharder, krijgt de vloer of trap een hele goede, natuurlijke en zeer bestendige afwerklaag. Als de olie droog is, is de vloer of trap water- en hittebestendig.

 

De olie geeft een matte beschermlaag, waardoor het de natuurlijk uitstraling van het hout verrijkt. Rubio Monocoat is een eenlaagssysteem, waardoor kleur en bescherming in één enkele laag worden aangebracht. De olielaag zorgt ervoor dat alle houtporiën afgesloten worden en daardoor kunnen vloeistoffen en vuil niet in het hout trekken.

kleurstalen-olie-1.png
bottom of page