top of page

Uw traprenovatie regio Eindhoven

Zoekt u een vakman op het gebied van traprenovatie in Eindhoven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van traprenovatie DeBear hebben al vele mooie projecten mogen verzorgen in de regio Eindhoven.

 

Zowel voor de particuliere markt als voor zakelijke klanten renoveren wij op vakkundige wijze uw trap. Wij zijn onder meer al werkzaam geweest in Veldhoven, Valkeswaard ,Neunen, Geldrop en Eindhoven binnenstad. Bij ons staat kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats. Onze trappen hebben de hoogste anti-slip waarde op de markt. Wij zijn ondermeer te vinden in verschillende bouwmarkten rondom de omgeving Eindhoven en bij ons staat dan ook vakmanschap een oog voor detail hoog in het vaandel. 

 

Wij adverteren niet met 1 dag klaar garantie omdat bij ons kwaliteit op nummer 1 komt. Wij geven uw de garantie op een traprenovatie en de mogelijkheid voor uw trap een waar pronkstuk te worden in uw woning. Uw trap is bij ons volledig te matchen met uw persoonlijke smaak en interieur keuze. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken welke mogelijkheden het best bij u tot zijn recht komen. Van de aanvraag tot de montage staan wij voor u garant en zullen er geen verkopers aan t pas komen. Bij ons houden we de lijnen graag kort, zo is het dus ook dat ik bij u de verschillende opties kom bespreken, de uiteindelijke offerte opgeef en volgens de werkzaamheden kom uitvoeren. Op deze manier kunnen wij de gemaakte afspraken garanderen en weet iedereen gelijk waar die aan toe is.

f.jwwb.nl_public_m_h_x_temp-leylgeyhtbin

Wij bieden 20 jaar garantie op een traprenovatie zodat u zorgeloos kan genieten van een onderhoudsarme, slijtvaste trap. 

Verkoper = monteur

Geen opdringerige verkopers.

Bouwmarkten

Door onze snelle groei en tal van bouwmarkten in de omgeving waar wij actief mee bezig zijn en waar ook onze producten te bewonderen zijn groeien wij snel uit tot een begrip in Eindhoven. Echter staat u altijd op nummer 1 en zal een traprenovatie al op zeer korte termijn gepland kunnen worden. Bij ons weet u vanaf minuut 1 waar u aan toe bent en zijn afspraken ook echt afspraken. Mocht het zo uitkomen dat u alleen in het weekend de mogelijkheid hebt om uw traprenovatie uit te voeren dan staan wij gewoon voor u klaar! bij ons is de klant zoals het hoort koning.

 

Bij vele woningen zien wij tapijt op de trap of oude lijmresten, hiervoor hebben wij een speciale service regeling voor gemaakt om ook dit geheel aan ons over te laten.

f.jwwb.nl_public_m_h_x_temp-leylgeyhtbin
bottom of page