top of page

Anti-slip overzettreden

Iedereen kent het wel dat u met uw sokken of bloten voeten over een trap loopt en uzelf voelt uitglijden. Ook in Nederland zijn er nog tal van ongelukken door gevolg van uitglijden op een trap, dit hoeft echter niet meer zo te zijn. Bij ons staat veiligheid voorop en niemand wil het risico lopen op uitglijden. Onze overzet trede worden vaak toegepast bij jongere gezinnen maar ook vooral bij mensen die al op leeftijd zijn. Bij HPL overzet trede hoeft u dus ook geen anti-slip strip te plaatsen. Door de in het materiaal verwerkte antisliplaag kunt u een geheel strakke trap creëren waarbij een antislip strip niet nodig zal zijn. Het nadeel van een antislip strip is natuurlijk vaak dat het niet aansluit op uw interieur, dit alles is nu verleden tijd.

Verkoper = monteur

Geen opdringerige verkopers.

Anti-slip waarde 

Voor te bepalen hoe veel anti-slip het materiaal heeft is er een R waarde ontwikkeld. De R-waarde is de  antislipwaarde of stroefheid die aangeeft aan een product welk gripniveau het heeft. Onze producten hebben dan ook een bijzonder hoge antislip waarde van R10 en voelen ook altijd stroef aan. Op deze manier kunnen wij het risico op vallen en uitglijden aanzienlijk verkleinen met de overzet tredes die wij leveren. Door onze garantie van maar liefst 20 jaar durven wij u te verzekeren van een antislip trap en het mooie hiervan is dat u deze antislip laag in de structuur bijna onzichtbaar is.

 

Door onze HPL toplaag is uw trap onderhoudsvrij en slijt-/krasvast. Wij van DeBear traprenovatie bieden zowel moderne of klassieke designs. Hierdoor kunnen wij voor iedere keuze en inrichting iets bieden dat aan uw wensen voldoet. 

bottom of page