De design oplossing 

 

Vaak een vergeten meubelstuk in de woning. De trap staat vaak centraal in uw woning en is daarmee ook een belangrijk onderdeel van het gehele interieur. Past uw trap niet meer bij uw interieur of is de trap aan opknappen toe, dan bent u bij DeBear traprenovatie aan het juiste adres. Wij bieden 20 jaar garantie op een traprenovatie zodat u zorgeloos kan genieten van een onderhoudsarme, slijtvaste  antislip trap. 

 

Kwaliteit

De toplaag van de trede is 0,8 mm dik als we dit vergelijken dan is voor een laminaat vloer de toplaag 0,2 mm, op deze manier kunnen wij ook de garantie bieden en zekerheid dat u lang zorgeloos kunt genieten van u vernieuwde trap renovatie.

 

 

 

Bij een open trap renovatie worden de tredes rondom bekleed, hierdoor krijgt u die mooie strakke afgewerkte look die uw trap verdiend. Een open trap is minder veilig dan een dichte trap, wij kunnen ook uw open trap dichtmaken bij een traprenovatie.

Voor een dichte trap zijn de keuzes eindeloos. Kiest u voor een betonlook trap of toch een houtlook, alles is mogelijk om het aan te kunnen sluiten op uw interieur.

 

Houten trap renoveren

 

Een houten trap renoveren kan altijd. Of het nu nieuwbouw is of een oude versleten trap wij zorgen voor een geheel nieuwe trap die nooit meer geschilderd hoeft te worden.

Betonnen trap

 

Wij kunnen ook uw betonnen trap renoveren geheel naar eigen smaak. Met ons unieke systeem kunnen wij de trede zo naar wens bestellen zodat er nooit naden in de trap trede zullen zitten.