HPL/CPL laminaat traprenovatie 

Al onze kleuren zijn ook in laminaat vloer te verkrijgen!

Onze HPL/ CPL tredes zijn:

  • Brandwerend

  • Hoogste anti slip waarde

  • Kras- en slijtvast

  • Vochtwerend

  • Geluidsreducerend

  • Onderhoudsvrij

  • 20 jaar garantie

Mustang

De kleur die zorgt voor een robuuste uiterlijk in uw woning. Er is bijna geen verschil te zien met echt steen en de Mustang. Het mooiste aan deze kleur is dat het vrijwel passend is voor ieder interieur.

Beton

Met de echte beton look zorgt u voor zowel sfeer als  een neutrale balans tussen hout soorten en het beton decor. De kleur is makkelijk te combineren in vele verschillende kleur combinaties. 

Marmer

Deze kleur is haast niet te onderscheiden van echt marmer. Past zeer goed in een woning met een moderne look.

Vintage

Deze kleur bezorgt elk huis extra warmte en sfeer. Met een vintage trap zal uw woning die echte unieke 'vintage' look krijgen.De structuur van het oude houtnerf is goed zichtbaar bij dit decor met zijn ruwe, natuurlijke stoere uitstraling en reliëf. 

Country

Een mooie sublieme kleur met een neutrale houtlook die zeer goed tot zijn recht komt in lichtere ruimtes. Voor de echte western look.

Nordic

Voor het ultieme Scandinavische gevoel is deze kleur ontwikkeld. Het is een natuurlijke kleur die zeker eer doet aan zijn naam.

Iceberg

Deze rustgevende neutrale kleur met mooie hout nerven geeft een licht effect aan uw trap. Het wordt ook wel de kleur van het Noorden genoemd. 

Canyon

Zoals de naam het al doet verklappen is de kleur af te leiden naar de Grand Canyon. een mooie neutrale kleur.

Loft

Loft is een van de steenlook soorten in ons assortiment. Deze iets wat lichtere versie van de beton look zorgt ervoor dat uw trap meer uitstraling krijgt. 

Grijs Eiken

Een kleur met veel uitstraling. Deze rustgevende grijze eiken trede zorgt voor de juiste balans tussen sfeer en warmte.

Donker beton

Donker beton met een tintje grijs. Deze kleur zorgt voor veel rust.

 

De kleur past vrijwel in ieder interieur. Een groot voordeel is dat het een tijdloze keuze is.

Eiken

Eiken kleur is een bewezen tijdloze kleur. Je kunt bij ons kiezen tussen massief eiken of het eiken decor in onze collectie. 

Beuken

Een echte oldtimer in het vak. Beuken tredes zorgen nog altijd voor die comfort look die makkelijk te combineren is in een interieur.

Terra

Een van de 3 nieuwe kleuren in het assortiment. Een zeer robuuste stoere look. Afkomstig van de Latijnse benaming 'aarde'. De nieuwste trend voor de komende jaren.

Blauwstaal

Een van de drie nieuwe kleuren in ons assortiment. Het is de kleur van echt blauwstaal. Een bijzondere kleur met een diepblauw print en geschikt voor unieke toepassingen. Dit tijdloze decor komt het beste tot zijn recht in een industrieel en stoer interieur.

Cognac

Ook een van de drie nieuwe kleuren in ons assortiment.Deze diepe donkere goudkleurige cognac kleur zorgt voor net dat stukje finishing touch effect in uw woning. De nieuwe trend van 2020.

Zwart

Deze Zwarte trede past perfect bij een trap met witte stootborden. Voor een moderne en stijlvolle uitstraling.

Wengé

Een diepe donkere trede met zwarte accenten. Past zeer goed bij een stijlvol interieur. Wengé is een houtsoort die afkomstig is uit Midden- en West Afrika. Deze kleur komt het mooiste tot zijn recht bij RVS of witte stootborden.

Vermont

Een mooie houtstructuur die goed past in combinatie met een laminaat vloer.Vermont, oftewel de Green Mountain State, in de VS, bestaat voornamelijk uit geweldige bossen en heuvelachtig gebied.

Macchiato

Zoals de naam al doet verklappen is deze kleur geïnspireerd door een verrukkelijke macchiato. De kleur is geheel geïnspireerd op kleuren uit Europa.

DeBear-icon.png

DeBear

Traprenovatie