top of page
  • Foto van schrijverDeBear

Led-verlichting

De verlichting dient altijd van hoogwaardige kwaliteit te zijn, niemand wil dat deze weer na een aantal jaar vervangen dient te worden. Wij bieden hiervoor 20 Jaar garantie en monteren dus ook alleen onze led-verlichting die van een vaste leverancier komen.

 

Led verlichting traprenovatie

Bij een nieuwe traprenovatie kunt u kiezen om hier led-verlichting in te plaatsen.

Voor led-verlichting zijn er verschillende mogelijkheden.


Voor een traprenovatie met led-verlichting kunt u kiezen om deze met een schakelaar (aan en uit) handmatig te bedienen of doormidden van een sensor, deze sensor is dan weggewerkt in de trede en de led-verlichting zal automatisch aangaan wanneer u aankomt lopen.De 3 mogelijkheden:


Led-verlichting in de wangen Wanneer u een gehele traprenovatie wenst kunnen er spotjes geplaatst worden in de zijkant van de trap, deze zijn weer in 3 verschillende maten te verkrijgen. Deze vierkanten led-verlichting is in 3 verschillende maten te verkrijgen. En zijn dezelfde die ook in de trede geplaatst kunnen worden.

Led-verlichting in de trede

Door de hoogwaardige led-verlichting die extra dun zijn ontwikkeld is het zelfs mogelijk om de led spotjes in de trede te plaatsen.

Door de speciaal ontworpen lampjes kunnen er vele mogelijkheden worden gemaakt.Led-verlichting onder de trede Wat wij het meeste tegen komen is led-verlichting onder de trede. Daarbij kunt u kiezen om het onder elke trede te plaatsen of om iedere trede. Bij dit soort verlichting zorgt u ervoor dat de tredes beter zichtbaar worden en de trap een echte Eye- catcher wordt in uw woning. De Verlichting is te verkrijgen in helder wit of in geel kleur.


176 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page