Om u een goede en eerlijke prijs te kunnen bieden, dienen wij eerst over meer informatie van uw trap te beschikken. 

 

Er moet gekeken worden naar de staat van uw trap, het aantal treden, de diepte en breedte van de treden, het materiaal en alle eventuele extra’s die u gekozen heeft. Ook heeft het invloed of het een open trap betreft of een dichte trap.

 

Naast dat de treden en stootborden van uw oude trap gerenoveerd kunnen worden kan ook de zijkant van uw trap opnieuw bekleed worden. Deze zogenoemde wangen kunnen ook bekleed worden met laminaat. Dit zorgt ervoor dat u nooit meer de zijkanten van uw trap hoeft te schilderen. Het grootste voordeel hiervan is dat het zorgt voor een nieuw en fris uiterlijk van uw gehele trap.

 

Ook is het mogelijk om verlichting in de trap in te bouwen. Dit zorgt ervoor dat de gerenoveerde trap nog beter tot zijn recht komt. Met betrekking tot verlichting zijn er ook tal van opties beschikbaar. Het is zelfs mogelijk om de verlichting op een schakelaar te laten werken of met bewegingssensoren.

 

Al deze opties bepalen uiteindelijk de prijs van uw trap.

 

Omdat wij graag van openheid houden hebben wij een indicatie vanaf prijs opgesteld en dit onderverdeeld in 3 verschillende categorieën. 

 

Wij van DeBear komen dan ook vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de staat van uw trap en u te adviseren in alle mogelijkheden rondom uw traprenovatie.