top of page

Verlichting voor uw trap

Om uw trap nog beter tot zijn recht te laten komen zijn er vele opties. Niet alleen kun je met trapverlichting een mooier effect geven aan uw trap, maar u geeft het ook de unieke sfeer. Daarnaast geeft de verlichting op uw trap ook een extra veiligheid. Met betrekking tot de veiligheid is het zelfs mogelijk om een bewegingssensor op de verlichting aan te sluiten zodat deze automatisch aan en uitgaat wanneer u de trap op en afgaat.

De verlichting die wij plaatsen wordt zorgvuldig in de onderlat onder de trap gefreesd, dus niet zomaar geplakt onder de trede. Hierbij zorgen wij ervoor dat de oude trap volledig is weggewerkt en alles tot in het detail klopt.

Foto 26-02-2021 14 04 30.jpg
Foto 15-07-2020 16 38 33.jpg

Trapverlichting in de trede

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de verlichting in de trede te plaatsen. Dit komt voor als de trap geen zijkanten heeft waar de verlichting in geplaatst kan worden.

f.jwwb.nl_public_m_h_x_temp-leylgeyhtbin

Led strips

LED strips kunnen onder de tredes worden geplaatst of in de zijkanten (wangen) van de trap.. Het is zelfs mogelijk om spotjes op de tredes te plaatsen. Voor de verlichting is het mogelijke om deze op een beweging sensor aan te sluiten of met een dimmer en aan en uit knop te gebruiken.

Heeft u andere wensen? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

thumbnail_Screenshot_20210419_193004.jpg

Trapverlichting in de wangen

Het is ook mogelijk om uw trapverlichting in de wangen te plaatsen, hiervoor zijn meerdere opties mogelijk. Graag komen we hiervoor bij u langs om uw wensen te bespreken.

thumbnail_Screenshot_20210810_160515_edi
Trapverlichtingled.jpg
bottom of page