Over ons:

 

Vanuit Eindhoven runnen wij ons bedrijf DeBear Traprenovatie, wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en bekleden van trappen en het leggen van laminaatvloeren. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van vloeren en egaliseren ervan. Bij DeBear Traprenovatie staan wij voor kwaliteit, veiligheid en garantie. Mijn naam is Tom Willems, mijn vader heeft altijd gewerkt als timmerman en al van jongs af aan deden wij dit samen en heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Al van jongs af aan kregen wij de liefde van hout en vakmanschap met de pap lepel ingegoten. Nu al weer geruimde tijd op eigen benen en mijn passie en liefde gevonden in vloeren en traprenovatie als volwaardig gediplomeerd traprenovatie specialist. 

 

Bij DeBear maken we graag gebruik van goed en duurzaam materiaal. Al onze bekledingsplaten worden met de grootste zorg geproduceerd door een vaste leverancier. Hierdoor hebben we ook voor al onze traprenovaties een aankoop garantie van 20 jaar. Wij houden niet van pushcontracten of kleine letters.

Wij garanderen kwaliteit vandaar dat het renoveren van uw trap gemiddeld twee dagen zal duren. Wij bieden de hoogste antislip waarde die op het moment op de mark te verkrijgen is. Tevens zijn onze producten geheel brandwerend en geluiddempend.Een trap wordt veel gebruikt. Daarom is het van groot belang dat uw trap bestand is tegen slijtage. We gebruiken alleen materialen van absolute topkwaliteit. 

We zien uw aanvraag graag tegemoet, als traprenovatie specialist sta ik voor u klaar!