Over ons

DeBear | Bearesterk in maatwerk

Vanuit Eindhoven runnen wij ons bedrijf DeBear Traprenovatie, wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van trappen en het leggen van vloeren. Bij DeBear Traprenovatie staan wij voor kwaliteit, veiligheid en garantie. Met liefde en passie voor vloeren en traprenovatie als volwaardig gediplomeerd traprenovatie specialisten monteren wij uw project.

Passie en Vakmanschap

Wij werken op de millimeter nauwkeurig en daar maken wij een sport van.
Alles meten wij bij de montage op locatie in en wordt buiten nauwkeurig op maat gezaagd.

Wij monteren uw vloer of traprenovatie op vakkundige wijze!

Voor een optimale kwaliteit houden wij een werktijd van twee dagen aan. In enkele gevallen kan het voorkomen dat de werkzaamheden maar een dag zijn. Wij hebben alle antwoorden over de vragen voor het onderhoud van uw nieuwe trap.

Indien nodig komen wij graag bij u thuis met de kleurstalen om deze op uw eigen trap te bekijken. Zo weet u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt en de juiste kleur kiest die in uw woning past. Ook kunt u aangeven hoe u de details afgewerkt zou willen hebben.

Wij monteren standaard met een onderlat. Wij zien steeds vaker dat dit niet gebeurd en wij van DeBear traprenovatie vinden de trap zonder onderlat niet af. Dit blijft u zien als u onder aan de trap staat en naar de bovenste traptreden kijkt.

Alles wordt vervolgens netjes opgeruimd voordat wij vertrekken.

Traprenovatie

ADVIES OP MAAT?

Voor advies op maat komen wij graag bij u langs. Tijdens de afspraak kunt u onze verschillende decors bekijken en wat het beste bij uw interieur past. Samen kunnen wij alle gewenste opties doornemen. Deze service is geheel vrijblijvend.

Trap renoveren DeBear

Een traprenovatie is een kunst!

  • Bij DeBear maken we gebruik van goed en duurzaam materiaal.
  • Al onze bekledingsplaten worden met de grootste zorg geproduceerd door een vaste leverancier.
  • Wij houden niet van pushcontracten of kleine letters.
  • Wij garanderen kwaliteit, en nemen daarbij vaak langer dan een werkdag voor uw traprenovatie.
  • Wij bieden de hoogste antislip waarde die op het moment op de markt te verkrijgen is.
  • Tevens zijn onze producten geheel brandwerend en geluiddempend.
  • Een trap wordt veel gebruikt daarom is het van groot belang dat uw trap bestand is tegen slijtage.
  • Wij werken alleen met materialen van absolute topkwaliteit.
  • Als traprenovatie specialist staan wij voor u klaar!

Reacties van klanten

carl en daan m
carl en daan m
05/12/2023
Tom en Jef hebben onze dichte trap prachtig afgewerkt met heel veel oog voor detail. Superstrak werk, geen minpuntje te vinden.
Astrid Van Daal
Astrid Van Daal
19/11/2023
Hele mooi trap met hele fijne service. Echte aanrader
Gorev Sood
Gorev Sood
10/11/2023
Top bedrijf. De mannen van De bear traprenovatie zijn echte vakmannen. Fijne communicatie, zeer flexibel en denken met alles mee. Dikke 5 sterren voor de boys!
Jan Gielissen
Jan Gielissen
15/10/2023
Afgelopen week hebben we onze trap en overloop laten renoveren door De Bear traprenovaties. Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat, kortom vakwerk.
femke van Dinteren
femke van Dinteren
03/10/2023
Wij hebben bij de Bear een trap gewonnen en het resultaat, WAUWW! Zeker een aanrader, wat een vakmannen maar ook erg klantvriendelijk en een hele fijne communicatie! Dat ik nog geen review had ingevuld, stond ik zelfs versteld van. Want ik zou hun bij iedereen aanraden! ?
Nargis Tribhawansingh
Nargis Tribhawansingh
14/09/2023
Traprenovatie bedrijf die trappen plaatst met passie! Tom en Jeffrey zijn echt vakmannen!
kirstendem
kirstendem
06/09/2023
Twee weken geleden hebben we de trap in onze nieuwbouwwoning laten bekleden. We hebben een goed adviesgesprek gehad voor het uitzoeken van de bekleding. Ondanks de vertraging in de bouw en oplevering, verliep het verzetten van de afspraak goed via prettige en begripvolle communicatie. Tijdens de montage werd er netjes gewerkt met een prachtig resultaat! Bedankt, De Bear Traprenovatie, we zijn heel blij met jullie mooie werk!
Jan Van Der Laan
Jan Van Der Laan
31/08/2023
Een echte aanrader! Fijne communicatie van begin tot eind. Zeer vakkundig. En laten alles netjes achter. Mooi eindresultaat! Mannen bedankt.
Stijn
Stijn
04/08/2023
Echt een aanrader! Contactformulier ingevuld, binnen 1 dag reactie om een adviesgesprek te plannen. De mannen werken heel secuur, netjes en ruimen alles op. Super tevreden met het eindresultaat!
Zohra Yaqubi
Zohra Yaqubi
23/07/2023
Super bedankt voor de traprenovatie. Was keurig op tijd, heeft na het meten alles buiten gezaagd.Verder ben ik erg tevreden over de nette en secure manier waarop de trap is afgemaakt. Aan het eind is alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Professioneel gewerkt. Van begin tot eind erg tevreden.
Bear Traprenovatie brochure

Bekijk onze brochure

Download eenvoudig de gratis brochure en bekijk de uitgebreide mogelijkheden.

Als het gaat om het renoveren van uw trap, dan is de Bear Traprenovatie uw partner met jarenlange ervaring die u ontzorgd in het gehele traject.

[gravityform id="1"]
×